Kolosvět

KOLOSVĚT TŘEBOŇ

Cestovnímu ruchu a obchodu rozumíme

Naše rodinná společnost Lipno Centrum s.r.o. má mnoholeté zkušenosti s poskytováním služeb v obchodu a cestovním ruchu v regionech Lipensko a Třeboňsko (celkem 8 poboček!). Zaměřujeme se především na prodej, půjčování a servis letního i zimního sportovního náčiní, poskytujeme ale i doprovodné služby, jako například na míru šité firemní a animační programy.

V roce 2023 se nám podařilo zakoupit a zrekonstruovat historický objekt Hostince Pod Kopečkem v Třeboni pod krásnou věží Kotěrovy vodárny a naše služby jsme tak rozšířili i o gastronomii. Zahradu hostince jsme rozšířili o zázemí pro moderní sportovní obchod, půjčovnu a servis.

V cykloturistickém ráji Třeboňska tak vzniklo unikátní centrum pro cyklisty i jiné turisty a návštěvníky se všemi potřebnými službami na jednom místě – Kolosvět Třeboň.

Naše všestranná nabídka je určená pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel, organizované skupiny, firmy či školy. Dbáme na proškolený, informovaný a ochotný personál, který Vám pomůže s výběrem nejvhodnějšího vybavení či služeb. Pro každého nalezneme to pravé!

Za rodinný tým Kolosvěta Třeboň

Veronika Hrabalová, Ivo Tajšl a Luboš Krejza

Kde nás najdete